Leverandørliste - Local Heroes

Vi mener du skal vide, hvor din mad kommer fra. Derfor prøver vi at være så transparente, som muligt. I nedenstående kan du se et bredt udsnit af vores leverandører. Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os.


 
Svend Erik - Gaardejer

Svend Erik - Gaardejer

KORSMEDERGAARD

Korsmedergaard producerer kun økologisk. De dyrker både grøntsager, frugter og bær. Vi får oftes vores grønkål herfra, når det er i sæson. Gaarden ligger tæt på Randers og er derfor under 50 km fra vores shop i Aarhus - dét kan man kalde lokale råvarer. 

 

Mogens Hansen - Grundlægger

MARIENLYST GARTNERi

Mogens Hansen og Marienlyst Gartneri var nogle af de første danskere der dyrkede deres afgrøder økologisk. Mogens har været med til at udforme de oprindelige økologiske regler, som staten i dag har overtaget. Vi får ofte gulerødder og rødbeder fra gartneriet, når de er i sæson. Marienlyst ligger under 20 km fra vores shop i Aarhus.

 

Hans Johnsen - Daglig leder

Hans Johnsen - Daglig leder

SØDAM 

Sødam gaards kyllinger er alle økologiske. Kyllingerne har nok plads at løbe på, og derfor hakker de ikke i hinanden. Gaarden er anbefalet af dyrenes beskyttelse. Hos Green Neighbour får vi alt vores kylling herfra. Vi kan derfor stolt sige, at alt vores kylling er dansk og økologisk. Sødam ligger i Sønderjylland.

 

La Cabra bread 

La Cabra er en Aarhusiansk prisvindende kaffebar. Med samme kompromisløse tilgang de har til kaffe, laver La Cabra sammen med Lasse Tronhjem, et brød i verdensklasse. Brødet indeholder kun økologisk mel, vand og salt - intet andet. Brødet er koldhævet på deres egen surdej og bagt i stenovn. Hos Green Neighbour mener vi, at La Cabra bager et af Danmarks absolut bedste brød. La Cabra bager hver morgen, så vi altid har friskt brød.